Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Η μυθολογία διδάσκει πράγματα φανταστικά, πράγματα ψεύτικα, πράγματα που συνήθως προκύπτουν μέσα από τις καλές ή κακές συνήθειες των ανθρώπων. Δεν πιστεύουμε στη μυθολογία, αλλά στην αποκεκαλυμμένη αλήθεια του Χριστιανισμού. Βλέπουμε όμως, δυστυχώς, ότι και ανάμεσα στους χριστιανούς να επικρατούν και συναισθήματα λανθασμένα. Για παράδειγμα: Ο Χριστός είπε: «Μαθητεύσατε πάντα τα έθνη» και μερικοί χριστιανοί διδάσκουν υπέρ «του μικρού ποιμνίου», σαν να λένε εμείς είμαστε, όσοι είμαστε, δεν χρειάζονται άλλοι. Και έτσι καταργγούν την αναγκαιότητα της ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Τα πράγματα όμως δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει ένα «υποβόσκων ρεύμα» μίσους ανάμεσα στους ανθρώπους και σε αυτό δεν εξαιρούνται και πολλοί χριστιανοί. Βλέπουμε μέσα στις κοινότητες των χριστιανών ανταγωνισμό και επιθετικότητα. Σπάνια θα δεις χριστιανούς να εργάζονται συλλογικά. Ο καθένας θέλει να δοξαστεί ΜΟΝΟΣ του. Έτσι, βλέπεις συχνά ανάμεσα στους λεγομένους χριστιανούς και ειδικά στους «φανατικούς» να υπάρχουν «κλίκες», συμφέροντα, διχόνοιες και μίση. Δεν είναι τυχαίοι οι συχνοί χωρισμοί και τα σχίσματα. Μάλιστα πολλά από αυτά δέν έχουν κάν δογματική βάση. Είναι αποτέλεσμα κυριαρχίας της εξουσίας, εγωϊσμού ή φανατισμού καί άγνοιας. Έτσι το «μικρό ποίμνιο ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» θεωρείται ὡς αλήθεια» και όλοι οι άλλοι «απολωλότα πρόβατα» για τα οποία δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί μαζί τους. Ο Χριστός συνέτρωγε μέ πόρνες, με τελώνες και με κάθε είδους αμαρτωλούς της εποχής του. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΟΛΟΥΣ. Οι σημερινοί συνδιασκέπτονται μέ τίς κλικες που δημιούργησαν και για τα συμφέροντα που υπηρετούν. Και ευνοούν ή δημιουργούν αυτή τή σύγχυση... Αυτήν πού κατακλύζει ήδη όλη την Οικουμένη...

ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ;

Ασφαλώς μέχρι το τέρμα. Όλα έχουν προφητευθεί. Είμαστε στον όγδοο αιώνα. Εδώ που το καλό θεωρείται κακό και το κακό καλό. Εδώ, μέχρι που όπως λέγει η Αποκάλυψη «να συλληφθεί ο δράκων, ο όφις ο μέγας, ο αρχαίος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην» Πότε θα γίνει αυτό; Άγνωστο ! Εμείς όμως οφείλουμε να εξετάζουμε καθημερινά τις πράξεις μας. ΟΛΟΙ ! Απλοί και γραμματισμένοι, μικροί και μεγάλοι. ΟΛΟΙ. Σε κανέναν δεν χαρίζεται ο Κύριος. Εκεί δεν υπάρχουν αξιώματα, θέσεις εξουσίες, αλλά δικαιοσύνη και ανταπόδοση... ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ !!!